Migrem a www.vic.cat/ccvic

Aquest bloc està inactiu des de maig de 2015.
Tota la informació dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic la trobareu a centrescivics.vic.cat

dijous, 4 de setembre del 2014

Inici del nou curs d’activitat física per a la gent gran 2014-15.

PRIMERA SESSIÓ AL CCVIC CAN PAU RABA
Dimecres 17 de setembre es portarà a terme la primera sessió del nou curs d’activitat física per a la gent gran que organitza l'Institut Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vic al CCVIC Can Pau Raba. Recordem que a Can Pau Raba els horaris del curs de gimnàstica són: dimecres i divendres de 2/4 de 10 a 2/4 d'11 i de 2/4 d'11 a 2/4 de 12.

Informació d'interès
Les persones que ja portaven a terme l'activitat cal que emplenin el full d’inscripció i, un cop fet el pagament, el retornin al monitor/a abans de l’11 d’octubre per a que tingui validesa la inscripció.Aquest full d’inscripció haurà d’anar acompanyat de la còpia de l’ingrés al banc, així com del justificant del metge conforme podeu fer gimnàstica. Els que el curs 2013-14 heu fet el reconeixement al centre mèdic de l’esport a l’IME, no serà necessari. Ampliar informació.

ACTE INAUGURAL DEL CURS
Al mateix temps, la regidora d’esports Sra. Montserrat Rovira, i el Sr. Xavier Farrés, regidor d’Acció Social i Ciutadania, es complauen a convidar-vos a l’acte inaugural d’aquest curs, que tindrà lloc el dimarts dia 7 d’octubre a 2/4 de 7 de la tarda, a l’auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici del Sucre, on podrem gaudir d’una conferència a càrrec de la Sra. Cristina Masramon (Historiadora i autora de diversos llibres d’història local com, “El Vic desaparegut”, publicat aquest mes de abril de 2014) sobre “Una visió de la ciutat de Vic a través d’imatges antigues”.

Carta de presentació del curs l'Institut Municipal d'Esports

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada