Migrem a www.vic.cat/ccvic

Aquest bloc està inactiu des de maig de 2015.
Tota la informació dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic la trobareu a centrescivics.vic.cat

EquipamentCan Pau Raba, al cor del barri dels Caputxins, havia estat una casa pairal amb tres plantes i un pati interior, a més d’un annex que era l’entrada de carruatges i els coberts de les quadres de bestiar. L’edifici, amb una mitgera, té tres façanes: al nord, a llevant i a migdia, aquesta última amb moltes obertures per tenir sol.

La reforma de Can Pau Raba ha transformat aquesta masia en el sisè centre cívic de la ciutat de Vic, i s’orientarà cap a la formació teatral. La voluntat de l’Ajuntament de Vic és dinamitzar els barris, i els centres cívics són un punt bàsic per generar activitat i suposen un punt de trobada per als veïns i veïnes.

El Centre Cívic can Pau Raba té 1500 m2. A la zona d’accés del carrer hi ha un petit amfiteatre amb grades de fusta; a la planta baixa interior hi ha una sala per a esdeveniments; la primera planta disposa d’una sala gran, en la qual es podran fer assajos i representacions. La segona planta es destinarà a les activitats dels centres cívics i, a la tercera planta, s’hi faran cursos amb ordinadors. A les tres plantes hi ha un espai de reunions i una zona d’oficines.