Migrem a www.vic.cat/ccvic

Aquest bloc està inactiu des de maig de 2015.
Tota la informació dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic la trobareu a centrescivics.vic.cat

dimarts, 28 de maig del 2013

Xerrada: "Retrobar la identitat, el camí cap a la recuperació psicològica"


Xerrada: "Retrobar la identitat, el camí cap a la recuperació psicològica". Dimecres, 29 de maig, 2/4 de 7, Can Pau Raba.

A càrrec de Begoña Serra, psicoterapeuta transpersonal integrativa i membre de la Plataforma Unitària contra les violències de gènere.

La violència de gènere no tan sols repercuteix en la salut física de les dones, sinó que també té greus conseqüències en la salut emocional i psicològica. Baixa autoestima, manca de seguretat en si mateixa, por, impotència, sentiment de culpabilitat, estrès emocional que a més se somatitzen i repercuteixen en la salut general de la dona, apareixent símptomes com l'insomni, la dificultat de concentració i atenció, taquicàrdies, crisis d'angoixa, atacs de pànic, mals de caps i tensió a les cervicals, confusió, continu estat d'alerta ... Tota aquesta simptomatologia provoca una gran apatia i esgotament tant físic com emocional, poden acabar en una depressió.

En aquesta conferència parlaré de com funciona el cicle de la violència, de com aquest afecta a l'estabilitat emocional de la dona i, sobretot, abordaré com és el treball que realitzo amb les dones per tal de que puguin recuperar la seva autoestima i empoderament, a fi de que retrobin el seu benestar tant físic com psicològic i puguin portar una vida plenament satisfactòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada