Migrem a www.vic.cat/ccvic

Aquest bloc està inactiu. Tota la informació dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic la trobareu a centrescivics.vic.cat/ccvic

www.vic.cat/ccvic

dilluns, 29 d’abril del 2013

Teatre la Palangana homenatja Ovidi Montllor


Us convidem a tots a l’estrena de l'espectacle de Teatre la Palangana, amb parts recitades i parts cantades, que tindrà lloc al pati de Can Pau Raba l’1 de maig a 2/4 de 7 de la tarda.

A més de temes d’Ovidi, el recital també inclourà poemes d’autors que el cantant va musicar com Vicent Andrés Estellés, Joan Salvat-Papasseit o Josep Maria Carandell. Una desena d’actors de la Palangana posaran veu a un homenatge que durarà poc més de mitja hora.

L’entrada serà gratuïta, però es demana que els assistents portin algun producte alimentari que després la companyia donarà al Banc d’Aliments. L’acte tindrà un caràcter reivindicatiu i solidari.

La vetllada precedeix la celebració el “Cicle dels 10 anys de Teatre la Palangana” del grup de la Serra, que començarà al juny i que inclou la comèdia“Taxi” de Ray Cooney, el musical “La botiga dels Horrors” d’Alan Menken i Howard Ashman i el clàssic “El Somni d’una Nit d’Estiu” de Shakespeare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada