Migrem a www.vic.cat/ccvic

Aquest bloc està inactiu des de maig de 2015.
Tota la informació dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic la trobareu a centrescivics.vic.cat

dilluns, 2 de maig del 2011

L'Aula de teatre de la UVIC presenta "Dona'm la mà"

L’Aula de Teatre de la UVic presenta: “DONA’M LA MA”, espectacle teatral basat en poemes de Joan Salvat Papasseit i explicats a través del llenguatge de les ombres, les llums, la música i la dansa. Durant els mesos de març, abril i maig s'han portat a terme els assajos de l'obra a Can Pau Raba.

Direcció: Dolors Rusiñol
Coreografíes i treball corporal: Eva Marichalar
Escenografia: Jordi Lafon i Montsita Rierola
Direcció Músical: Artur Tort
Interpretació: Llorenç Balcells, Raquel Garcia, Sergi Hervàs, Núria Martinez, Laia Pitarc, Mercé Piqué, Xavi Rodriguez, Eduard Rovira i Aaron Santamaria.



Per primera vegada des de l’Aula de Teatre ens atrevim amb la poesia, i és que la passió, la sinceritat dels seus sentiments i la força vital de Joan Salvat Papasseit connecta plenament amb la joventut i el sentiment dels components de l’aula de teatre.

Ens inspira Papasseit per què com diu ell mateix en les seves notes autobiogràfiques “No he escrit mai sense mullar la ploma al cor, esbatanat.”

L’espectacle parla del goig de viure, de la grandesa de les petites coses de cada dia, del desig, la passió i l’amor, del mar com a espai de somni i la ciutat com a realitat plena de llums i ombres i sorolls “ i rails i mes rails i mes rails”

“Amo l’art i els artistes, i les obres inútils dels artistes. Aspiro a una obra inútil. Que es doni de consol als homes rics, sense la democràcia que confon l’home ric amb l’home de diner, l’artista amb el cavall”. Joan Salvat Papasseit – Notes Biografiques

Representacions:
ALACANT el 9 de maig Teatre Arniches
VIC el 13 de maig a l’Institut del Teatre
VIC el 18 de maig al Centre cívic Can Pau Raba
GIRONA el 20 de maig a la Uni versitat de GIrona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada