Migrem a www.vic.cat/ccvic

Aquest bloc està inactiu des de maig de 2015.
Tota la informació dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic la trobareu a centrescivics.vic.cat

dijous, 14 de març del 2013

Isona Passola presenta L'ENDEMÀ a Can Pau Raba

Aquest pròxim dissabte, a les 20:00 h, la productora Isona Passola presentarà a Can Pau Raba el seu projecte l'ENDEMÀ: la mateixa Passola amb l'equip que va rodar "Cataluña/Espanya" i "Pa Negre" us proposen participar en la seva nova peŀlícula documental: L'ENDEMÀ, que vol donar arguments que serveixin per decidir-se pel SÍ en el procés de l'Estat català.

La pel·lícula té un pressupost de 600.000€. Davant les dificultats que suposa finançar la pel·lícula a través dels canals tradicionals, i ja que l’administració no hi pot posar recursos, la productora proposa aconseguir 300.000€ per mitjà de micromecenatge amb aportacions per mitjà de crowdfunding.

Isona Passola és Llicenciada en Història Contemporània. Workshop Directing Actors de la Universitat de New York. Productora, guionista i directora cinematogràfica. És fundadora de Massa d’Or Produccions amb la que ha realitzat llargmetratges, documentals i tvmovies entre els que destaquen El Mar (1999), Mirant al Cel (2008), Cataluña-Espanya (2009) i Pa Negre (2010). Docent en l’àmbit del guionatge cinematogràfic a la URL.

Activitat organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana d'Osona.

Presentació de L'ENDEMÀ a càrrec de Isona PAssola
Centre Cívic Can Pau Raba, planta baixa
Dissabte, 16 de maig
20:00 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada