Migrem a www.vic.cat/ccvic

Aquest bloc està inactiu des de maig de 2015.
Tota la informació dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic la trobareu a centrescivics.vic.cat

dimecres, 20 de novembre del 2013

Cinema TALCOMSOM: “Go Fish”

Aquest divendres, dia 22, a partir de 2/4 de 10, nova edició de Cinema TALCOMSOM a Can Pau Raba amb la projecció de Go Fish, drama de cinema independent del 1994.



Sinopsi

Max es una jove estudiant a Chicago que fa deu mesos que no te sexe. Ella i la seva companya d'habitació i companya, la professora Kia estan una cafeteria quan es troben a Ely, una dona amb els cabells llargs i trenat, a qui Max rebutja inicialment. Max i Ely s'acaben anant a veure una pel·lícula juntes. Després de la pel·lícula van a casa d'Ely, i després d'una mica de conversa coqueta , es fan un peto.

De sobte una trucada de la companya d'Ely, la Kate , amb la qual Ely ha tingut una relació a llarga distància durant més de dos anys, el que posa una mica de fre a les coses . Ely decideix tallar tots els cabells. Poc després es troba amb Max en una llibreria i Max gairebé no la va reconèixer .Evy, la xicota de Kia torna a casa. El seu ex-novio Junior també es a la casa. La mare d'Evy s'enfronta a ella dient que Junior li va dir que havia vist a Evy en un bar gai . La mare de Evy la fa fora i Evy se'n va a casa de Kia i Max la convida a viure amb elles.

Directora: Rose Troche
USA, 1994
83 min V.O.: Anglès subtitulada al Castellà
Repartiment: V.S. Brodie, Guinevere Turner, T. Wendy McMillan, Migdalia Melendez, Anastasia Sharp Durada:  Tràiler a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada